Sadeveden talteenotto – kiinteistöt, kunnat ja teollisuus

Jos talousvettä on niukasti käytettävissä tai kasteluun tarvitaan paljon vettä, on sadeveden talteenotto kannattavaa. Se on myös ekologinen vaihtoehto, sillä vettä voi hyödyntää moneen eri tarkoitukseen. Esimerkiksi auton pesu ja nurmikon kastelu onnistuvat sadevedellä ilmaiseksi. Euroopassa ovat suosittuja laitteistot, jotka mahdollistavat sadeveden hyödyntämisen WC:n huuhtelussa tai jopa pyykinpesussa.

BAT Systems Oy tarjoaa yrityksille ja teollisuusalan yrityksille laadukkaat laitteet sadeveden hyötykäyttöön. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi pumput, pumppuasemat, sadevesisäiliöt sekä erottimet. Tarvittaessa huolehdimme myös lietteen siirrosta ja käsittelystä.

Haluatko säästää kuluissa? Sadeveden talteenotto on edullinen ja ympäristöä säästävä vaihtoehto hanaveden käytölle!

Sadevesisäiliö

Sadevesisäiliö kerää katolle kertyneen sadeveden maanalaiseen F-Line-säiliöön, jonne vesi kulkeutuu korisuodattimen läpi. Kun säiliö täyttyy, ylimääräinen vesi ohjautuu purkulinjaan. Saatavana on neljä erilaista puutarhajärjestelmää: Eco, AutoReel, Hybrid ja Premium. Jokaista mallia on saatavana neljässä eri koossa: 1 500, 3 000, 5 000 ja 7 500 litraa. Kahden tai useamman säiliön yhdistäminen mahdollistaa myös tätä suurempien säiliöiden käytön.

Pumput toimivat automaattiohjauksella, joten ne käynnistyvät ja sammuvat itsekseen veden käytön mukaan. Sadevesisäiliö voidaan varustaa myös Classic-pumpulla, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman pumppauksen.

Sadevesipumppu

Sadevesipumppu sopii erinomaisesti esimerkiksi veden siirtämiseen ja kellarin tai sadevesitynnyrin tyhjentämiseen. Pumput ja pumppuasemat on tarkoitettu jäte-, paineviemäri- ja huuhteluveden käsittelyyn. Laitteet ovat toimintavarmoja ja ne on suunniteltu kestämään vuodesta toiseen.

Laadukkaita BAGA Kompus -pumppuja ja -pumppuasemia on saatavana useita erilaisia malleja, jotka soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin.  BAGA Kompuksella on laaja mallisto valmispumppaamoita, jotka ovat täysin liitäntävalmiita. Pumppuasemat ovat halkaisijaltaan 600–3000 mm. BAGA toimittaa valmispumppaamoihin myös useita erilaisia lisävarusteita. Sadevesipumppu voidaan toimittaa joko vakiomallina tai asiakkaan toivomusten mukaisena.

Sadeveden talteenotto vaatii toimivat järjestelmät, jotka me pystymme toimittamaan. Ota yhteyttä!

Sadevedet hyötykäyttöön
Pumput
Pumppuasemat
Säiliöt
Erottimet

Hyödynnä ilmainen sadevesi

Sadevesien talteenotto on kannattavaa, kun talousvettä on niukalti saatavilla tai kasteluun tarvitaan paljon vettä. Sadevesien hyödyntäminen on myös ekologista. Sadevesien kerääminen kannattaa, sillä sitä voi hyödyntää moniin tarkoituksiin mm. kasteluun, auton pesuun. Euroopassa laajalti on käytössä laitteistoja sadevesien käyttämiseen wc:n huuhteluun ja jopa pyykinpesuun.


Saatavissa on myös laaja valikoima erilaisia sadevesien maaperään imeytysjärjestelmiä vähentämään runsaan sadeveden aiheuttamia haittoja.


Lataa Rewatec-sadevesilaitteistojen esite.

Jätevesien puhdistus

LOKATON puhdistamo on laadukas ratkaisu jätevesien puhdistamiseen kaikille asuinkiinteistöille, asuntoryhmille ja osuuskunnille. Ammattitaidolla toteutetut ratkaisut sekä joustavat ja monipuoliset toteutusmahdollisuudet kestävät pitkälle tulevaisuuteen.


Lue lisää LOKATON -ratkaisuista.

Umpi- ja saostussäiliöt, erottimet sekä harmaiden jätevesien puhdistus

Toimitamme umpi- ja saostussäiliöt, öljyn-, hiekan- ja rasvanerottimet sekä harmaavesijärjestelmät kaiken kokoisille kohteille. Materiaaleina on lasikuitu ja muovi. Säiliökoot 1 kuutiosta aina 100 kuutioon. 


Lue lisää umpi- ja saostussäiliöistä.