Mullis-perusmalli

Mulliksen perusmalli, 6 kokoluokkaa

Mulliksen perusmalliin kuuluu 6 eri kokoluokkaa kompostoivia käymälöitä. Pitkäikäiset Mullikset valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Käymälät ovat hajuttomia ja helppohoitoisia. Perusmallisto soveltuu lähinnä vapaa-ajan asunnoille. Lataa esite

Mullis 2000

Mullis 2000, 4 kokoluokkaa

Mullis 2000 -mallistoon kuuluu 4 eri kokoluokkaa kompostoivia käymälöitä. Haluttaessa toimitamme mittatilaustyönä halutun kokoisen käymälän. Pitkäikäiset Mullikset valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Kompostoivat käymälät ovat hajuttomia ja helppohoitoisia. Mullis 2000 -käymälä soveltuu vapaa-ajan asunnoille ja myös erinomaisesti omakotitaloille.

Mullis 500, matalille perustuksille

Mullis 500 -malli on tehty kohteisiin, joissa on matala perustus. Se tarvitsee vain 500 mm tilaa lattian ja maan väliin. Pitkäikäiset Mullikset valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Kompostoivat käymälät ovat hajuttomia ja helppohoitoisia. Mullis 500 -käymälä soveltuu lähinnä vapaa-ajan asunnoille.

Mullis Skåpmulle

Mullis Skåpmulle -mallissa on avattava luukku. Keräilysäiliö sijaitsee ulosvedettävällä pohjalla, joten säiliö on erittäin helppo tyhjentää. Pitkäikäiset Mullikset valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Käymälät ovat hajuttomia ja helppohoitoisia. Mullis Skåpmulle -käymälä soveltuu lähinnä vapaa-ajan asunnoille.

Mullis-käymäläistuimet

Mullikseen on saatavissa useita istuinmalleja. Istuimet valmistetaan muovista mutta saatavissa on myös posliininen istuin. Istuimet ovat ilmastoituja ja sisältävät virtsanerottimen. Hygieniaa lisää puhdistusta varten irrotettava istuinosa.

Mullis Tömmalätt, käymälä sisätiloihin

Mullis Tömmalätt on käymäläistuin sisäkäyttöön. Hajuton käymäläistuin on nopea asentaa, se vaatii vain ilmastoinnin. Istuin sisältää myös virtsan erottimen. Hygieniaa lisää puhdistusta varten irrotettava istuinosa.

Mullis Dass-Uno, virtsanerotin

Mullis Dass-Uno on virtsan erotin puucee käyttöön. Dass-Uno soveltuu niin vanhaan kuin uuteen puuceehen ja se on nopea asentaa. Saatavissa on vain valkoinen Dass-Uno.

Mullis-kompostorit

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Mullis-kompostit ovat pitkäikäisiä, erittäin kestäviä ja varmatoimisia. Kompostorien toiminta perustuu luonnon omaan menetelmään. Ne ovat myös helppohoitoisia. Mulliksesta löytyy valmiita komposteja useita eri kokoja. Toimitamme kompostit kaikkialle Suomeen. Lataa esite

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Kompostikäymälä – Mullis kompostoivat käymälät ja kompostorit

 

Kompostikäymälä on siisti ja ympäristöystävällinen valinta. Mullis on kompostoivien käymälöiden valmistaja, jonka tuotteet ovat paitsi hajuttomia myös helppohoitoisia. Käymälät sopivat erinomaisesti sekä käymäläjätteelle että ruokajätteelle. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen.


Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Mullis-tuotteet tunnetaan kestävyydestään ja korkeasta toimintavarmuudestaan. Ne eivät sisällä kemikaaleja tai tyhjennettäviä pakkauksia, vaan tuotteiden toiminta perustuu luonnon omaan menetelmään. Mullis-kompostikäymälä on heti asennusvalmis, joten sen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.


Mullis-käymälä on taloudellinen, sillä sen käytöstä ei koidu kuluja. Saatavana on useita eri kokoja ja toteutusvaihtoehtoja, ja standardimallia on mahdollista täydentää erilaisin lisävarustein. Kompostikäymälä voidaan valmistaa myös toiveidesi mukaan mittatilauksena.

 

Huomioithan, että kompostikäymälä vaatii jonkin verran huoltotoimia ja massan muokkausta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kompostikäymälän hoito vaatii säännöllistä suotonesteen määrän tarkastelua ja tarvittaessa tyhjennystä, tarvittaessa massakeon muokkausta ja siirtämistä taaksepäin. Mahdollista on myös, että massaa joudutaan siirtämään jälkikompostointiin jos massaa muodostuu runsaasti. Hyvin hoidetusta kompostikäymälästä saadaan lopputuotteenna ravinteikasta tuotetta kasveille. 


Kompostoiva käymälä


Kompostoiva käymälä sopii erinomaisesti sekä pieniin että suuriin tiloihin. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät sopivat vaihtoehdot omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, leirintäalueille ja saaristoon. Biologista käymälää on saatavissa kuusi eri vakiokokoa, joiden lisäksi voimme valmistaa tarvitsemasi koon mittatilaustyönä. Mullis sopii erinomaisesti myös matalille perustuksille.

 

Saat kauttamme myös käymälään sopivat puuceet, jotka toimitetaan valmiina asennuspakettina. Halutessasi asennamme tuotteet paikoilleen ja huolehdimme myös niiden huollosta. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua alusta loppuun asti. Kompostoiva käymälä on elämänmittainen investointi, joka kestää käytössä vuodesta toiseen.

Kuivakäymälä


Mulliksen kompostoiva kuivakäymälä mahdollistaa kotitalousjätteiden ja käymäläjätteiden yhtäaikaisen kompostoinnin. Kompostimassaa tulisi vähentää huoltoluukun kautta vuosittain tai joka toinen vuosi. Lopputuotteena syntyy hyvää multaa, jota voidaan käyttää lannoitteena. 


Mulliksen etuna on säiliön suuri koko, jolloin suuretkaan kävijämäärät eivät ole ongelma. Vaikka kompostori on hieman sähköistä versiota korkeampi, käymälätila ei näytä ulospäin suuremmalta. Kompostit eivät ole näkyvissä, koska ne sijaitsevat lattian alla.

 

Kompostoiva kuivakäymälä on mukava käyttää, sillä se on varustettu posliinisilla ja muovisilla istuimilla. Se myös näyttää tyylikkäältä ja miellyttävältä, koska kompostitila on katseilta piilossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tilaa omasi verkkokaupastamme.

Omakotitalot
Loma-asunnot
Puuceet

Leirintäalueet

Saaristo

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Mullis-tuotteet ovat pitkäikäisiä, kestäviä ja varmatoimisia. Käymälät soveltuvat erinomaisesti niin käymälä- kuin ruokajätteelle. Mulliksen toiminta perustuu luonnon omaan menetelmään. Sen kompostoivat käymälät ovat hajuttomia ja helppohoitoisia


Mullis on saatavissa niin pieniin kuin isoihin kohteisiin. Toimitamme asennusvalmiin kompostoivan käymälän halutuilla lisätarvikkeilla kaikkialle Suomeen. Meiltä myös Mullikseen sopivat puuceet valmiina asennuspakettina. Kauttamme saataville tuotteille myös asennus- ja huoltopalvelut.

Vapaa-ajan asunnoille soveltuu erinomaisesti mm. Mulliksen kompostoiva käymälä ja laadukas harmaavesijärjestelmämme. Mullis soveltuu erinomaisesti myös omakotitaloille.

Mullis-käymälän ja kompostorien toiminta

Mulliksen kompostoivat käymälät sekä kompostorit ovat erinomainen valinta vapaa-ajan asunnoille ja jopa omakotitaloihin.

 • Saatavissa useita eri kokoja ja mittatilauksella
 • Saatavissa useita toteutusvaihtoehtoja ja lisävarusteita
 • Suuri kapasiteetti myös virtsalle ja ruoan tähteille
 • Täysin ilmastoitu ja hajuton (voi vaatia ilmanvaihdon tehostamista)
 • Useita istuinvaihtoehtoja, myös posliininen istuin
 • Kompostin käsittely käymälätilan ulkopuolelta
 • Iso kapasiteetti, jolloin ei ongelmia ylikuormituksesta
 • Taloudellinen – ei käyttökuluja
 • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä – takuulla kestävä!
 • Tehokas ja toimiva
 • Kompostoiva käymälä vaatii jonkin verran huoltotoimia toimiakseen hyvin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Mullis pieniin ja isoihin käyttökohteisiin

Mulliksen laaja tuotevalikoima mahdollistaa toteutukset aina pienistä puucee kohteista jopa omakotitaloihin asti. Myös isot käyttökohteet, kuten leirintäalueet, onnistuvat hyvin Mullis-tuotteilla. Lataa esite.