SADEVESIEN HYÖDYNTÄMINEN

Hyödynnä ilmainen sadevesi puutarhan kasteluun tai jopa pyykinpesuun!

Hyödynnä sadevesiä puutarhassa

Kerää sadevedet maanalaiseen säiliöön ja kastele nurmikkoa, kukkia tai puita.

Ilmaista kasteluvettä helposti hyötykäyttöön puutarhaan.

Sadevesi on kasveille parasta kasteluvettä.

Hyödynnä sadevesiä puutarhassa ja pyykinpesussa

Kerää sadevedet maanalaiseen säiliöön ja hyödynnä puutarhassa sekä pyykinpesessa ja wc:n huuhtelussa. 

Useita säiliövaihtoehtoja

Carat säiliöt 2700, 3750, 4800 ja 6500 litraa.

Platin säiliöt 1500, 3000, 5000 ja 8000 litraa.

Herkulessäiliöt 1600, 3200, 4800 litraa.

Sadeveden talteenotto – kiinteistöt, kunnat ja teollisuus

Jos talousvettä on niukasti käytettävissä tai kasteluun tarvitaan paljon vettä, on sadeveden talteenotto kannattavaa. Se on myös ekologinen vaihtoehto, sillä vettä voi hyödyntää moneen eri tarkoitukseen. Esimerkiksi auton pesu ja nurmikon kastelu onnistuvat sadevedellä ilmaiseksi. Euroopassa ovat suosittuja laitteistot, jotka mahdollistavat sadeveden hyödyntämisen WC:n huuhtelussa tai jopa pyykinpesussa.

BAT Systems Oy tarjoaa yrityksille ja teollisuusalan yrityksille laadukkaat laitteet sadeveden hyötykäyttöön. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi pumput, pumppuasemat, sadevesisäiliöt sekä erottimet. Tarvittaessa huolehdimme myös lietteen siirrosta ja käsittelystä.

Haluatko säästää kuluissa? Sadeveden talteenotto on edullinen ja ympäristöä säästävä vaihtoehto hanaveden käytölle!

Sadevesisäiliö

Sadevesisäiliö kerää katolle kertyneen sadeveden maanalaiseen Platin, Herkules tai Flat-säiliöön, jonne vesi kulkeutuu korisuodattimen läpi. Kun säiliö täyttyy, ylimääräinen vesi ohjautuu purkulinjaan. Saatavana on useita erilaista järjestelmiä puutarhaan tai jopa pyykinpesuun ja WC:n huuhteluun. Kahden tai useamman säiliön yhdistäminen mahdollistaa myös tätä suurempien säiliöiden käytön.

Pumput toimivat automaattiohjauksella, joten ne käynnistyvät ja sammuvat itsekseen veden käytön mukaan. Sadevesisäiliö voidaan varustaa myös tehokkaammalla pumpulla, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman pumppauksen.

Sadevesipumppu

Sadevesipumppu sopii erinomaisesti esimerkiksi veden siirtämiseen ja kellarin tai sadevesitynnyrin tyhjentämiseen. Pumput ja pumppuasemat on tarkoitettu jäte-, paineviemäri- ja huuhteluveden käsittelyyn. Laitteet ovat toimintavarmoja ja ne on suunniteltu kestämään vuodesta toiseen.

Sadeveden talteenotto vaatii toimivat järjestelmät, jotka me pystymme toimittamaan. Ota yhteyttä!

Sadevedet hyötykäyttöön
Pumput
Pumppuasemat
Säiliöt
Erottimet

Hyödynnä ilmainen sadevesi

Sadevesien talteenotto on kannattavaa, kun talousvettä on niukalti saatavilla tai kasteluun tarvitaan paljon vettä. Sadevesien hyödyntäminen on myös ekologista. Sadevesien kerääminen kannattaa, sillä sitä voi hyödyntää moniin tarkoituksiin mm. kasteluun, auton pesuun. Euroopassa laajalti on käytössä laitteistoja sadevesien käyttämiseen wc:n huuhteluun ja jopa pyykinpesuun.


Saatavissa on myös laaja valikoima erilaisia sadevesien maaperään imeytysjärjestelmiä vähentämään runsaan sadeveden aiheuttamia haittoja.