Pyykkikuilu on yllättävä arjen helpotus!

Pyykkikuilu helpottaa omakotiasujankin arkea, vaikka usein se mielletään käytettäväksi vain hotelleissa ja muissa liikekiinteistöissä. Jos teidänkin kotonanne likaiset vaatteet ja pyykit kertyvät epämääräisiin kasoihin ympäri asuntoa, tai joudut raahaamaan painavaa pyykkikoria hiki hatussa kerroksesta toiseen, on pyykkikuilu helppo ja siisti ratkaisu näihin arjen ongelmiin!

Kotisi säilyy puhtaana ja mukavana, kun likaiset pyykit tiputetaan kodinhoitohuoneeseen suoraan pyykkikuilua pitkin. BAT Systems Oy:n Easy Line -pyykkikuilumallistosta löytyy kuiluja niin ruostumattomasta teräksestä kuin muovista. Toimitamme pyykkikuilut asiakkaillemme kautta maan. Lue lisää kätevistä pyykkikuiluista ja pyydä tarjous kohteeseesi! 

Easy Line -pyykkikuilut

Easy Line -pyykkikuilut soveltuvat erikokoisiin tiloihin, sillä niitä on saatavana halkaisijaltaan 4 eri kokoa. Kuilu sijoitetaan seinärakenteen taakse tai piilotettuna kaappirakenteeseen, jolloin siitä jää näkyviin vain siistit ovet, eikä ulkopuolelta koko kuilun olemassaoloa edes huomaa. Halutessanne tai jos talon rakenteet eivät mahdollista kuilun piilottamista, se voidaan asentaa myös täysin näkyväksi ratkaisuksi. Sellaisenakin pyykkikuilu on siisti, pinnan ollessa ruostumatonta terästä tai muovia.

Easy Line -pyykkikuilut ovat rakenteeltaan kevyitä, edullisia hankkia, ja asennuksen jälkeen niissä ei ole muita käyttökustannuksia. Niihin saa myös asennettua lapsilukon perheen pienimpiä varten. Putkien koot ovat 250, 350 ja 400 mm ja ne voidaan asentaa sekä 2- että 3-kerroksisiin omakotitaloihin.

Pyykkikuilu omakotitaloon tai liikekiinteistöön

Kun makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa ja kodinhoitohuone sekä pesutilat alakerrassa, on pyykkikuilu omakotitaloon suorastaan arjen luksusta. Se säästää hermoja ja helpottaa elämää, ja se voidaan asentaa joko rakenteilla olevaan taloon taikka lisätä myöhemmin jo valmiiseen kotiin. 

BAT Systems Oy myy Easy Line -pyykkikuilut omakotitaloihin mutta myös liikekiinteistöihin ja toimitiloihin. Halusitpa siis helpotusta kotiin tai muuhun kiinteistöön, ota yhteyttä ja kysy lisää pyykkikuiluistamme!

 

Omakotitalot Loma-asunnot Toimitilat Liike­rakennukset Helppous ja siisteys ovat Easy Line pyykkikuilun edut Ei enää pyykkikasoja ja raskaan pyykkikorin kuljettamista ympäri kotia. Nauti puhtaasta ja mukavasta kodista Easy Line -pyykkikuilulla. Helpoin tapa saada likainen pyykki pesukoneelle on tiputtaa pyykit vain pyykkikuilun kautta suoraan pyykkikoriin. Easy Line -osat valmistetaan kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Pyykkikuilu ei tarvitse huoltoa asennuksen jälkeen. Saatavissa halkaisijaltan 250, 300 ja 400 mm Easy Line pyykkikuilut. Saatavissa myös muovinen pyykkikuilu - edullinen ja kestävä ratkaisu moniin tiloihin.

Omakotitalot
Loma-asunnot
Asuntoryhmät
Osuuskunnat
Teollisuus
Leirintäalueet

Helppous ja siisteys ovat Easy Line pyykkikuilun edut

Easy Line -pyykkikuilut

Ei enää pyykkikasoja ja raskaan pyykkikorin kuljettamista ympäri kotia. Nauti puhtaasta ja mukavasta kodista Easy Line-pyykkikuilulla.

Helpoin tapa saada likainen pyykki pesukoneelle on tiputtaa pyykit vain pyykkikuilun kautta suoraan pyykkikoriin. Easy Line -osat valmistetaan kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Pyykkikuilu ei tarvitse huoltoa asennuksen jälkeen.

Saatavissa halkaisijaltan 250, 300 ja 400 mm Easy Line pyykkikuilut.

Saatavissa myös muovinen pyykkikuilu - edullinen ja kestävä ratkaisu moniin tiloihin.

Easy Line koteloituna järjestelmänä

Easy Line pyykkikuilu voidaan sijoittaa seinärakenteen taakse tai kaappirakenteeseen piilotettuna. Pyykkikuilusta jää näkyviin vain siistit ovet. Ovet voidaan varustaa myös lukolla. Pyykkikuiluun on saatavissa valmiita asennussarjoja 2- ja 3-kerroksisiin taloihin. Saatavissa on tarvittavat osat myös yksittäin kaikissa kokoluokissa.

Easy Line pinta-asennettavana järjestelmänä

Easy Line pyykkikuilut voidaan asentaa myös täysin näkyviin jäävänä ratkaisuna. Näkyviin jäävät putkiosat ja muut tarvikkeet valmistetaan korkeakiiltoisesta ruostumattomasta teräksestä. Pyykkikuiluun on saatavissa valmiita asennussarjoja 2- ja 3-kerroksisiin taloihin. Saatavissa on tarvittavat osat myös yksittäin kaikissa kokoluokissa.

Easy Line -sarjat ja -osat

Easy Line pyykkikuilujen osat ovat korkealaatuista työtä ja valmistuksessa käytetään ruostumatonta terästä. Osat on tilattavissa suoraan valmiina sarjoina tai yksittäisinä osina. Saatavissa on halkaisijaltaan 250, 300 ja 400 mm teräksisiä pyykkikuiluja osineen sekä 280 mm muovinen pyykkikuilu osineen. Putkipituuksia on useita sekä kulma- ja liitoskappaleita löytyy monia malleja. Easy Line esitteestä löydätte valmiiden sarjojen kokoonpanot ja yksittäisten osien valikoiman sekä tarvittavat tilanvaraukset.


Ota yhteyttä ja kysy pyykkikuilusta tarjous kohteeseesi.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa