SACH keskuspölynimurit


SACH keskuspölynimurit ovat huippuominaisuuksilla varustettuja ja laadukkaita keskuspölynimureita kotitalouksille sekä isoihin kohteisiin teollisuuteen, hotelleihin ja toimitiloihin.SACH keskuspölynimureissa on 5 vuoden takuu.

SACH ECO mallisto on edullisin perusimuri, joka soveltuu erinomaisesti jopa 250 m2 koteihin ja erillisenä keskuspölynimurina mm. autotalliin. Saatavissa myös valmis autotallipaketti.

SACH DYNAMIC mallistosta löytyy tehokkaat ja laadukkaat keskuspölynimurit niin pieniin kuin isoihin omakotitaloihin.

SACH DIGITAL mallisto on huippuominaisuuksilla varustettu tehokas ja laadukas keskuspölynimuri niin pieniin kuin isoihin omakotitaloihin.

SACH INTEGRAVAC on pienikokoinen ja tehokas keskuspölynimuri kaikken tyyppisiin koteihin varustettuna tarvittaessa HEPA-suodattimella. SACH Integravac sopii myös veneisiin, matkailuajoneuvoihin sekä linja-autoihin keskuspölynimuriksi.

SACH VAC3 sisältää vakiona kaikki suodatinmahdollisuudet, HEPA-suodatin, itsepuhdistuva suodatin tai pölypussi. Valitse mieleisesi ratkaisu.

SACH TEOLLISUUS keskuspölynimureissa on laaja valikoima ja joustavat ratkaisut teollisuuteen, hotelleihin ja toimistoihin. Kysy lisää.

SACH puhdistussarjat ja osat laajasta valikoimasta. Saatavissa myös HIDE A HOSE -järjestelmä, jossa imuletku säilytetään seinän sisällä olevassa putkistossa.


Lataa HIDE A HOSE -esite ja katso video.

SACH imuputkistoissa on laaja valikoima putkistoja ja osia 40 - 100 mm putkistoihin. SLIM LINE on 34 mm paksuinen putkisto keskuspölynimureille.


Lataa SLIM LINE esite.

Katso myös Suomen Imuriykkösten internetsivut.