Katso SACH video

Katso Hide a hose video.

Katso SACH isojen talojen video.

Katso SACH huoneistoihin video.

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

SACH keskuspölynimurit


SACH keskuspölynimurit ovat huippuominaisuuksilla varustettuja ja laadukkaita keskuspölynimureita kotitalouksille sekä isoihin kohteisiin teollisuuteen, hotelleihin ja toimitiloihin.SACH keskuspölynimureissa on 5 vuoden takuu.

SACH ECO mallisto on edullisin perusimuri, joka soveltuu erinomaisesti jopa 250 m2 koteihin ja erillisenä keskuspölynimurina mm. autotalliin. Saatavissa myös valmis autotallipaketti.

SACH DYNAMIC mallistosta löytyy tehokkaat ja laadukkaat keskuspölynimurit niin pieniin kuin isoihin omakotitaloihin.

SACH DIGITAL mallisto on huippuominaisuuksilla varustettu tehokas ja laadukas keskuspölynimuri niin pieniin kuin isoihin omakotitaloihin.

SACH INTEGRAVAC on pienikokoinen ja tehokas keskuspölynimuri kaikken tyyppisiin koteihin varustettuna tarvittaessa HEPA-suodattimella. SACH Integravac sopii myös veneisiin, matkailuajoneuvoihin sekä linja-autoihin keskuspölynimuriksi.

SACH VAC3 sisältää vakiona kaikki suodatinmahdollisuudet, HEPA-suodatin, itsepuhdistuva suodatin tai pölypussi. Valitse mieleisesi ratkaisu.

SACH puhdistussarjat ja osat laajasta valikoimasta. Saatavissa myös HIDE A HOSE -järjestelmä, jossa imuletku säilytetään seinän sisällä olevassa putkistossa.


Lataa HIDE A HOSE -esite ja katso video.

SACH imuputkistoissa on laaja valikoima putkistoja ja osia 40 - 100 mm putkistoihin. SLIM LINE on 34 mm paksuinen putkisto keskuspölynimureille.


Lataa SLIM LINE esite.

Katso myös Suomen Imuriykkösten internetsivut.

Yhteydenotto­pyyntö / Palaute

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

BAT Systems Oy
Tollinpolku 1 C 23
00410 HELSINKI

Y-tunnus: 2060000-3
Puh: +358103204490

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

BAT Systems Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.