Katso Sach video            

Katso SACH video.                                                               Katso Hide a hose video.                              Katso SACH isojen talojen video.            Katso SACH huoneistoihin video.

SACH keskuspölynimurit

SACH keskuspölynimurit ovat huippuominaisuuksilla varustettuja ja laadukkaita keskuspölynimureita kotitalouksille sekä isoihin kohteisiin teollisuuteen, hotelleihin ja toimitiloihin. SACH keskuspölynimureissa on 5 vuoden takuu.

SACH ECO mallisto on edullisin perusimuri, joka soveltuu erinomaisesti jopa 250 m2 koteihin ja erillisenä keskuspölynimurina mm. autotalliin. Saatavissa myös valmis autotallipaketti.

SACH Dynamic

SACH DYNAMIC mallistosta löytyy tehokkaat ja laadukkaat keskuspölynimurit niin pieniin kuin isoihin omakotitaloihin.

SACH DIGITAL mallisto on huippuominaisuuksilla varustettu tehokas ja laadukas keskuspölynimuri niin pieniin kuin isoihin omakotitaloihin.

SACH Intergravac

SACH INTEGRAVAC on pienikokoinen ja tehokas keskuspölynimuri kaikken tyyppisiin koteihin varustettuna tarvittaessa HEPA-suodattimella.

SACH VAC3 sisältää vakiona kaikki suodatinmahdollisuudet, HEPA-suodatin, itsepuhdistuva suodatin tai pölypussi. Valitse mieleisesi ratkaisu..

Sach puhdistussarjat

SACH puhdistussarjat ja osat laajasta valikoimasta. Saatavissa myös HIDE A HOSE -järjestelmä, jossa imuletku säilytetään seinän sisällä olevassa putkistossa.

Lataa HIDE A HOSE -esite ja katso video.

Sach putkistot

SACH imuputkistoissa on laaja valikoima putkistoja ja osia 40 - 100 mm putkistoihin. SLIM LINE on 34 mm paksuinen putkisto keskuspölynimureille.

Lataa SLIM LINE esite.

Katso myös Suomen Imuriykkösten internetsivut.

Yhteydenotto­pyyntö / Palaute

Suosittele meitä